طرز تهیه شربت مرکبات رزماری
به گزارش وبلاگ انجمن ها، هنگامیکه نوشیدنی ها را با هم ترکیب می کنید، بهتر است از میوه ها و گیاهان برای معطر کردن و شیرین کردن آن بهره ببرید. مانند توت سیاه و نعنا، توت فرنگی، ریحان یا رزماری. (مثلا وقتی رزماری به لیمو و پرتقال اضافه گردد، خنکی و طراوت خاصی به آن می دهد و عسل می تواند شیرینی آنها را کامل تر کند.) ناگفته نماند این نوشیدنی زمستانی از نوع سرد محسوب می گردد
به گزارش وبلاگ انجمن ها به نقل از دنیای نوشیدنی
مواد لازم:
مواد زیر برای تهیه 10 تا 12 فنجان نوشیدنی می باشد.
2 عدد لیمو
2 عددپرتقال
4 شاخه رزماری تازه
3/4 فنجان شکر
1/4 فنجان عسل
یخ
آب گازدار (سودا)
رزماری و لیمو برای تزیین بکار می فرایند (اختیاری)
آب لیمو و آب پرتقال را درون فنجانی بریزید طوریکه فنجان پر گردد ولی در صورتیکه فنجان پر نشد می توانید درون آن آب اضافه کنید. این مواد را با رزماری، شکر و عسل در ظرفی ترکیب کنید و برای 1 دقیقه روی حرارت قرار دهید و به صورت مداوم به هم بزنید. بعد از آن به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا شربت رقیق گردد سپس ترکیب بدست آمده را در یخچال قرار دهید تا خنک گردد.
هنگامیکه می خواهید این نوشیدنی را سرو کنید، چند تکه یخ را به همراه 2-3 قاشق غذاخوری از این شربت اضافه کنید و همراه با آب گازدار (سودا) آنها را به هم بزنید. اگردوست دارید می توانید با شاخه های رزماری یا برش لیمو نوشیدنی خود را تزئین کنید.
نکته:
می توانید فقط از آب لیمو بهره ببرید و آب پرتقال را حذف کنید.
می توانید بجای استفاده از عسل، فقط شکر بهره ببرید
منبع: جام جم آنلاین