طرز تهیه شیرینی میکادو بدون احتیاج به فر

به گزارش وبلاگ انجمن ها، شیرینی میکادو، شیرینی لایه لایه ای است که از نان میکادو و خمیری مانند حلوا به دست می آید. جالب است بدانید که طرز تهیه شیرینی میکادو بدون احتیاج به فر هم امکان پذیر است. در تهیه این شیرینی علاوه بر استفاده از نان مخصوص میکادو، دو آرد سفید و آرد نخودچی باید مورد استفاده قرار گیرند. شیرینی میکادو را می توانید مانند طرز تهیه رولت شکلاتی به آسانی درست کنید.

طرز تهیه شیرینی میکادو بدون احتیاج به فر

برای تزئین شیرینی میکادو می توانید از مواد مختلفی بهره ببرید؛ هرچند اغلب شکلات آب شده به کار می رود. برای این کار لایه ای شکلات روی شیرینی می ریزید؛ سپس شکلاتی با رنگ دیگر (عموماً به صورت خطی) روی لایه اولی ریخته می گردد. در این مقاله از وبلاگ انجمن ها به شما طرز تهیه شیرینی میکادو را آموزش می دهیم. تا انتهای این مطلب همرا ما باشید.

شیرینی میکادو

تعداد نفرات6 نفر
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان تهیه20 دقیقه
میزان سختیکم

روش اول در تهیه شیرینی میکادو

میکادو، شیرینی خوشمزه ای است که هواداران زیادی دارد. این شیرین در مراسم های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. شیرینی میکادو مانند طرز تهیه حلوای خرما؛ مجلسی، رولتی و با بیسکوییت برای مراسم های یادبود نیز استفاده می گردد. با توجه به اینکه طرز تهیه شیرین میکادو آسان است، اغلب افراد به درست کردن آن ترغیب می شوند.

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی میکادو در خانه بدون احتیاج به فر

برای تهیه این شیرینی خوش طعم به مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آرد سفید قنادی3 لیوان
آرد نخودچی5/1 لیوان
پودر قند5/1 لیوان
روغن مایع1 لیوان
کره یا روغن جامد150 گرم
پودر هل1 قاشق چای خوری
دارچین1 قاشق چای خوری
نان میکادونصف بسته
شکلات شیریبه میزان کافی
پودر کاکائو3 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای50 گرم

طرز تهیه شیرینی میکادو

برای طرز تهیه شیرینی میکادو بازاری مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا آرد سفید قنادی را دو بار الک کنید، آن را روی حرارت کم قرار داده و هم بزنید. هم زدن آرد روی حرارت کم برای رفع کردن خامی آرد انجام می گردد و ممکن است در حدود 10 دقیقه زمان لازم داشته باشد.
  • مرحله دوم: برای طرز تهیه شیرینی میکادو با آرد نخودچی، زمانی که آرد خامی خود را از دست داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه نموده و هم بزنید. به مدت 10 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  • مرحله سوم: وقتی خامی آردها از بین رفت، پودر کاکائو و پودر قند الک شده را اضافه نموده و 2 دقیقه به هم زدن مشغول باشید. سپس حرارت را خاموش نموده و پس از اینکه مخلوط کمی خنک شد، آن را دو بار الک کنید.
  • مرحله چهارم: اکنون زمان آن است که مخلوط را در تابه بریزید و روغن جامد را اضافه کنید. مجددا مخلوط را روی حرارت کم به خوبی هم بزنید.
  • مرحله پنجم: روغن مایع را نیز آرام آرام اضافه کنید و به هم زدن ترکیب ادامه دهید. میزان روغن مایع باید درحدی باشد که مخلوط به غلظت مناسب برسد؛ بدین صورت که در مقایسه با حلوا، باید غلظت کمتری داشته باشد.
  • مرحله ششم: هم زمان با حرارت تماشا مخلوط، پودر هل و دارچین را هم اضافه نموده و در نهایت شعله را خاموش کنید.
  • مرحله هفتم: ورقه ای نان میکادو را روی میز قرار داده و تا مخلوط داغ است، روی نان بریزید و با یاری پالت یا یک قاشق آن را صاف کنید؛ سپس ورق بعدی را بگذارید. هر ورق را که می گذارید، با دست کمی روی فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبند. وقتی آخرین ورق نان میکادو را قرار دادید، جسمی سنگین روی آن بگذارید تا بچسبند.
  • مرحله هشتم: شکلات تخته ای را با حرارت کتری (به روش بن ماری) آب نموده و روی شیرینی میکادو بریزید. سپس با پالت، شکلات را روی تمام سطح میکادو پخش کنید.
  • مرحله نهم: اکنون نوبت به آن رسیده که با چاقویی تیز، شیرینی میکادو را برش بزنید. در انتها، تزئین میکادو را با شکلات شیری آب شده کامل کنید.

چند نکته در طرز تهیه شیرینی میکادو

در طرز تهیه شیرینی میکادو، نکات زیر را مدنظر قرار دهید.

  • اگر هنگام افزودن روغن مایع دقت نکنید و روغن را بیشتر از حد مجاز بریزید؛ مخلوط شل می گردد و چسبندگی لازم را نخواهد داشت.
  • مواد را روی نان میکادو به صورت یک دست پهن کنید تا چسبندگی خوبی داشته باشد. اگر در قسمت میانی خمیر بیشتری بریزید باعث می گردد که لبه های نان به خوبی به هم نچسبند؛ در نتیجه شیرینی شما انسجام کافی را نخواهد داشت.
  • برای اینکه برش منظمی داشته باشید از چاقویی تیز بهره ببرید.
  • می توانید شکلات شیری را کامل روی شیرینی بریزید و تزئین لایه خطی را با شکلات تخته ای انجام دهید.
  • بهتر است از شکلات تلخ بهره ببرید، زیرا باتوجه به شیرینی کافی میکادو، روکش با شکلات تلخ به تعادل مزه آن یاری می نماید.
  • شیرینی میکادو را در ظرفی در بسته و در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.

روش دوم تهیه شیرینی میکادو خانگی

برای درست کردن میکادو می توانید روش دیگری را بهره ببرید تا شیرینی ساده ای برای سرو کردن داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه میکادو خانگی

در این روش برای طرز تهیه شیرینی میکادو به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آرد سفید قنادی2 لیوان
آرد نخودچینصف لیوان
پودر قند1 لیوان
روغن مایع5/1 لیوان
وانیلنصف قاشق چای خوری
پودر هلنصف قاشق چای خوری
نان میکادو2 بسته
زعفران دم نمودهبه میزان کافی

طرز تهیه شیرینی میکادو ساده

در طرز تهیه شیرینی میکادو با شکر مراحل زیر را به دقت انجام دهید.

  • مرحله اول: آرد سفید قنادی را الک کنید و روی حرارت تفت دهید تا خامی آن از بین برود. هنگامی که روی حرارت است حتماً باید آرد را هم بزنید که حرارت زیاد باعث تلخی آن نگردد.
  • مرحله دوم: آرد نخودچی را بعد از الک کردن به آرد سفید افزوده و هم بزنید تا خامی آن هم کامل از بین برود.
  • مرحله سوم: پودر هل و وانیل را به مخلوط آردها اضافه نموده و روی همان حرارت کم مخلوط کنید. پودر قند را نیز الک نموده و به مواد آردی بیفزایید.
  • مرحله چهارم: روغن را آرام آرام و همراه با مخلوط کردن آردها اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد. توجه کنید که غلظت کم مخلوط باعث می گردد تا شیرینی منسجمی نداشته باشید.
  • مرحله پنجم: کمی تفت دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. در واقع خمیری که به دست می آید باید به میزان کافی یک دست بوده و شل نباشد. این نکته باعث می گردد تا پهن کردن آن روی ورق نان به خوبی انجام گردد.
  • مرحله ششم: کمی زعفران دم نموده را در مخلوط اضافه کنید که طعم و رنگ بهتر و متفاوتی به خود بگیرد.
  • مرحله هفتم: روی ورقه نان خمیر را بریزید و با قاشق یا پالت صاف کنید. سپس ورق دوم را قرار داده و فشار دهید تا به هم بچسبند؛ لایه لایه آن ها را روی هم قرار دهید. هر ورق را که می گذارید، کمی با دست فشار دهید. نهایتاً جسمی سنگین روی شیرینی بگذارید تا مواد بین لایه ها خوب بچسبند.
  • مرحله هشتم: با شکلات شیری آب شده روی آن را یک لایه شکلات بریزید؛ می توانید روی شکلات را باز هم به دلخواه خود تزئین کنید. در نهایت با استفاده از یک چاقو تیز، شیرینی را برش بزنید. برای تزئین می توانید از پودر پسته و بادام هم بهره ببرید.

شیرینی میکادو طعمی مجذوب کننده و خاطره انگیز!

در این مقاله طرز تهیه شیرینی میکادو در خانه را به دو روش آموزش دادیم. شیرینی میکادو را می توانید در خانه بدون احتیاج به فر آماده کنید. کافی است موادی که در دستور پخت مقاله وبلاگ انجمن ها برای شما ارائه شد، تهیه نموده و قدم به قدم مراحل را انجام دهید. رعایت نکردن نکاتی که گفته شد، باعث کاهش کیفیت شیرینی میکادوهای خانگی می گردد. بنابراین توصیه می کنیم تا گام به گام تمام اصول، روش ها و نکات را هنگام کار خود مورد توجه قرار دهید.

در انتها، پیشنهاد می کنیم که اگر به طعم های شیرین علاقه مند هستید طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل + رازهای خوشمزه شدن آن را نیز دنبال کنید.

به علاوه، اگر هوس خوردن شیرینی میکادو یا هر نوع شیرینی دیگری را نموده اید اما زمان تهیه آن در منزل را ندارید، می توانید از وبلاگ انجمن ها یاری بگیرید. با سفارش آنلاین شیرینی از وبلاگ انجمن ها ، شیرینی خوشمزه و دلخواه خود را سفارش داده و درب منزل یا محل کار خود، در کوتاه ترین زمان ممکن تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه شیرینی میکادو بدون احتیاج به فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی میکادو بدون احتیاج به فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید