طرز تهیه ماکارونی تن ماهی
به گزارش وبلاگ انجمن ها، وقتی نام غذای دلچسبی مانند ماکارونی به میان می آید، کمتر کسی را می بینیم که از خوردن آن اکراه داشته باشد. کوچک و بزرگ، پیر و جوان، همه و همه این غذا را دوست دارند. جالب است که بچه ها بدون استثنا عاشق این غذا هستند و وقتی مادرانشان این غذای دوست داشتنی را در شکل های متنوع برای وعده های غذایی مهیا می نمایند، بدون معطلی و با علاقه فراوان آن را میل می نمایند. چرا که نه؟! این غذای خوش طعم و دلپذیر هم برای بچه ها در حال رشد مفید است و هم به سبب داشتن کربوهیدرات، به ورزشکاران انرژی لازم جهت فعالیت های فیزیکی را می دهد.
این غذا پتانسیل بسیار زیادی برای همراه شدن با مواد اولیه متنوع و انواع سس ها را دارد. برای مثال حتما با طرز تهیه ماکارونی با مرغ و گوشت، سویا، تن ماهی و ترکیبش با سبزیجاتی مانند قارچ آشنا هستید. همه این مواد و رسپی های مختلف، سبب می شوند تا خواص این غذای فوق العاده مجذوب کننده چندین برابر گردد. در نتیجه داشتن خواص زیاد و هواداران بیشمار این غذا، روشن است که احتیاج به تنوع شیوه پخت و ترکیب با انواع مواد بروز پیدا می نماید. بنابراین هم اکنون همراه ما باشید تا با رسپی های مجذوب کننده و تازه این غذای دوست داشتنی بهتر آشنا شوید. اکنون به سراغ طرز تهیه ماکارونی تن ماهی خواهیم رفت.
ماکارونی با تن ماهی خوشمزه
ماکارونی تن ماهی ویژگی های جالبی دارد. سریع آماده می گردد، می توان آن را در وعده های نهار یا شام گنجاند و بعلاوه گزینه مناسبی برای میان وعده ها و جشن تولدهایمان است. بعلاوه این غذا علاوه بر ظاهر متفاوتی که دارد، دارای طعم دلپذیر و تازهی برای افراد خانواده است. اگر تا الان با شیوه پخت آن آشنا نبوده و یا در انتخاب آن مردد بوده اید، ما بطور کامل تمام نکات طبخ آن را برایتان فراهم نموده ایم. بیایید همین امروز آن را درست نموده و یا با سفارش انلاین غذا از وبلاگ انجمن ها فود این غذا را امتحان کنید. خواهید دید که شما هم به جمع علاقه مندان این غذا می پیوندید. در جدول زیر مواد اولیه ماکارونی تن ماهی برای 6 نفر معین شده است:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج | |
ماکارونی (پیشنهاد می کنیم شکل دار باشد) | 750 گرم | |
کنسرو تن ماهی | 2 عدد | |
پیاز خرد شده | 2 عدد میانه | |
گوجه فرنگی خرد شده | 2 عدد میانه | |
فلفل دلمه ای خرد شده (ترجیحا قرمز و سبز) | از هر رنگ به میزان لازم | |
سیر له شده | 2 حبه | |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری | |
جعفری و ریحان | به میزان دلخواه | |
سیب زمینی | 1 عدد بزرگ | |
آبلیمو | 3 الی 4 قاشق چای خوری | |
روغن، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، دارچین، زردچوبه، آویشن | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه ماکارونی تن ماهی
در ادامه با طرز تهیه ماکارونی تن ماهی، این غذای لذیذ و خوشمزه آشنا خواهیم شد:
- مرحله اول: ابتدا قابلمه ای را با میزانی آب، نمک و اندکی روغن روی حرارت قرار می دهیم. بعد از اینکه آب آغاز به جوشیدن کرد، نوبت اضافه کردن ماکارونی های شکل دار است. ماکارونی ها را به آرامی به قابلمه اضافه نموده و میزانی با قاشق مناسب هم بزنید. اکنون باید صبر کنیم تا ماکارونی ها آماده شوند. بعد از جوشیده شدن ماکارونی ها، آنها را درون آبکش ریخته و سپس میزانی آب سرد روی آنها بریزید. موقتا کار ما با ماکارونی ها تمام شده است.
- مرحله دوم: پیازها را بصورت نگینی خرد کنید. تابه ای برداشته و میزانی روغن در آن بریزید. پیازها را درون تابه ریخته و تفت دهید. زمانی که پیازها به رنگ طلایی درآمده و به خوبی شیشه ای شدند، آنها را کنار می گذاریم.
- مرحله سوم: اکنون نوبت به تن ماهی رسیده است. ابتدا آنها را به مدت 20 الی 30 دقیقه درون آب جوش بجوشانید. سپس با رعایت ملاحظات لازم آن را درون ظرفی بریزید. در این مرحله به شما پیشنهاد می کنیم که روغن تن ماهی ها را جدا نموده و سپس آنها را به پیازها اضافه کنید. دقت کنید که تن ماهی باید به خوبی با پیاز مخلوط گردد.
- مرحله چهارم: گوجه فرنگی ها را خرد کنید، به گونه ای که له نشوند و ظاهر خوبی داشته باشند. حتی می توانید از تعدادی گوجه گیلاسی که از وسط برش خورده اند استفاده نمایید. با همین کار ساده، ماکارونی تن ماهی که شما در خانه درست می کنید، ظاهری شیک شبیه به ماکارونی های رستوران های ایتالیایی پیدا می نماید. سپس گوجه فرنگی ها را به همراه سیر له شده به تابه اضافه نموده و همراه پیاز تفت دهید.
- مرحله پنجم: فلفل های دلمه ای رنگارنگ را به صورت نگینی خرد نموده و با کمی نمک و فلفل به تابه اضافه کنید. اکنون به میزان لازم رب گوجه را در ظرفی دیگر با آب جوش رقیق نموده و هم بزنید. سپس رب گوجه رقیق شده را به مواد قبلی اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید.
- مرحله ششم: اکنون وقت اضافه کردن ادویه ها است. زردچوبه، میزانی پاپریکا و آویشن را اضافه می کنیم. بعلاوه می توانید قدری آبلیمو و دارچین نیز به مواد قبلی بیفزایید. در واقع آبلیمو طعم خوشایندی به ماکارونی می دهد و دارچین عطر دلپذیری.
- مرحله هفتم: قابلمه بزرگی را برداشته و کف آن را چرب نمایید. برای ته دیگ می توانید از نان لواش، ورق لازانیا یا سیب زمینی استفاده کنید. این مورد تماما به سلیقه شما بستگی دارد. برای اضافه کردن مواد نیز، یک لایه ماکارونی ریخته و سپس یک لایه از مواد سس را روی آن بریزید.
- مرحله هشتم: حال فقط کافییست که قابلمه را روی حرارتی ملایم به مدت 30 الی 40 دقیقه بگذارید تا به خوبی دم بکشد. وقتی ماکارونی را در ظرف سرو قرار دادید، وقت تزیین کردن آن است. برای این کار می توانید به میزان دلخواه از جعفری و ریحان و دو عدد گوجه گیلاسی برش خورده استفاده کنید.
طرز تهیه ماکارونی تن ماهی به شیوه های مختلف
اگر از ترکیب تن ماهی و ماکارونی لذت می برید، احتمالا از اضافه شدن مواد مفید دیگر به آن نیز به هیجان می آیید. به همین منظور مانند سالاد تن ماهی در بخش زیر، ترکیب این غذا با پنیر پیتزا، قارچ، لوبیا، سیب زمینی، شوید، نخود، ذرت و دیگر سبزیجات را برای شما فراهم نموده ایم:
ماکارونی با تن ماهی و پنیر پیتزا
برای تهیه این ماکارونی مجذوب کننده ابتدا گوجه فرنگی ها را رنده ریز می کنیم. سپس پیازها را نگینی خرد نموده و در تابه با روغن کم تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند. با کمی زردچوبه صبر می کنیم تا پیازها طلایی شوند. پوره گوجه فرنگی را که از قبل آماده کردیم به پیاز اضافه نموده و صبر می کنیم تا آب آن بطور کامل تبخیر گردد. رب گوجه فرنگی را نیز افزوده و بلافاصله ادویه هایی مانند پاپریکا، پودر سیر، فلفل و اندکی نمک را روی مواد می ریزیم.
سپس ماکارونی که قبلا آبکش نموده ایم را به تابه اضافه نموده و خوب مخلوط می کنیم. بعد از آن تن ماهی را افزوده و به آرامی هم می زنیم. اکنون نوبت به جای مجذوب کننده کار می رسد. پنیر پیتزا یا موتزارلا را روی محتویات ماکارونی ریخته و درب تابه را به مدت 7 تا 10 دقیقه می گذاریم، تا با حرارت ملایم پنیر به حالت ذوب شدگی برسد. در سرانجام نیز قدری آبلیمو روی ماکارونی ریخته و با جعفری خردشده و پنیر پارمزان ظرف سرو را تزیین می کنیم.
ماکارونی با تن ماهی و قارچ
در قابلمه ای ماکارونی ها را به همان شیوه ای که تا الان گفتیم بپزید و آبکش کنید. پیازها را خرد و در تابه کاراملی نمایید. قارچ ها را نیز 4 قسمت نموده و همراه پیازها سرخ نمایید. سیر رنده شده را نیز به مواد قبلی اضافه کنید. تن ماهی را جوشانده و سپس روغن تن ماهی را جدا نموده و خود ماهی را در تابه بریزید. نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه خود را اضافه نمایید. اکنون ماکارونی را در ظرف مناسبب ریخته و مایه را روی آن پخش کنید و به آرامی هم بزنید.
سالاد ماکارونی تن ماهی
برای تهیه این سالاد ماکارونی دلچسب، ماکارونی فرمی خود را انتخاب نموده و در آب جوش با قدری نمک و روغن می پزیم. پس از جوشیدن تن ماهی، آب و روغن آن را جدا نموده و دور می ریزیم و خودش را در ظرف سرو می ریزیم. ماکارونی فرمی، نخود و ذرت پخته شده را نیز به این ظرف منتقل می کنیم. خیارشور را بصورت نگینی خرد نموده و همراه با کمی جعفری خشک به مابقی مواد می افزاییم. سپس سس مایونز، آبلیمو، روغن زیتون، فلفل سیاه و آویشن را با هم مخلوط نموده و روی مواد قبلی می ریزیم. برای رژیمی کردن سالاد می توانید از ماست به جای سس مایونز استفاده کنید. در آخر، ظرف سالاد را در یخچال می گذاریم تا مواد به خوبی به خورد هم بروند.
ماکارونی با تن ماهی و لوبیا
ابتدا سیر و پیاز را ریز نموده و در تابه تفت می دهیم. سپس تن ماهی را به آنها اضافه می کنیم. شنبلیله خشک و نمک و فلفل را هم به مواد قبلی اضافه نموده و کمی به آنها استراحت می دهیم. سپس فلفل دلمه رنگی را نگینی خرد نموده و اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه، لوبیا قرمز پخته شده و پودر زیره را به تابه اضافه می کنیم و هم می زنیم. ماکارونی را آبکش نموده و در ظرف سرو می ریزیم و در نهایت روی آن از مواد سس می ریزیم. پیشنهاد می کنیم برای تزیین از یک لیموی برش خورده و قدری ریحان یاری بگیرید.
ماکارونی با تن ماهی و سیب زمینی
برای تهیه سس این ماکارونی، ابتدا در تابه پیازها را کاراملی نمایید. سیر له شده و فلفل دلمه ای ریز ریز شده را هم جداگانه تفت دهید. سیب زمین را می توانید ابتدا آب پز نموده و خرد کنید و یا اینکه از ابتدا مکعبی خرد نموده و در تابه سرخ نمایید. سپس روغن سیب زمینی را با دستمال مخصوص بگیرید. اکنون همه این مواد را در ظرفی بزرگ تر با هم مخلوط نموده و رب گوجه و ادویه ها را اضافه نمایید. در نهایت تن ماهی و ماکارونی های آبکش شده را یکی پس از دیگری در ظرف ریخته و به آرامی هم بزنید. این غذا واقعا ارزش امتحان کردن را دارد.
ماکارونی با تن ماهی و شوید
برای تهیه این ماکارونی می توانید از شوید خشک شده و بسته بندی شده و یا تن ماهی شویددار استفاده نمایید. ما از تن ماهی شویددار استفاده می کنیم. برای این کار تن ماهی را در ماهیتابه ریخته و روغن آن را جدا نگه می داریم. سپس رب گوجه فرنگی را با روغن تن ماهی مخلوط نموده و به خوبی هم می زنیم. سپس آن را به تابه اضافه می کنیم. در صورت تمایل یک حبه سیر رنده شده و فلفل دلمه ای سرخ شده را نیز اضافه نموده و زیر تابه را روشن می کنیم. ادویه های معمول مانند زردچوبه، فلفل و پاپریکا را به مواد قبلی اضافه می کنیم. دقت کنید این ماکارونی نمک زیادی نمی خواد، زیرا رب گوجه و تن ماهی به خودی خود نمک دارند و مواد اصلی سس ما را تشکیل می دهند. در آخر ماکارونی آبکش شده را به سس اضافه نموده و به خوبی مخلوط می کنیم.
نکات حرفه ای در پخت ماکارونی تن ماهی
حتی اگر دستور پخت یک غذای خوشمزه را داشته باشید اما نکات ریزو درشتی که حین آشپزی نباید فراموش کرد را ندانید، به سادگی ممکن است غذای شما طعم دلپذیری که باید بدهد را ندهد. اینجاست که فرق آشپز خوب و عالی معین می گردد. بنابراین با مجموعه نکات باارزش زیر، کار خود را هنرمندانه انجام دهید:
- در قابلمه آبی که برای پختن ماکارونی انتخاب نموده اید میزانی نمک اضافه کنید تا هم زودتر به جوش آید و هم ماکارونی ها به هم نچسبند.
- وقتی در ابتدای کار آب در حال جوشیدن است، زیاد از روغن استفاده نکنید. اول اینکه روغن زیادی باعث می گردد تا سس به خوبی به خورد ماکارونی ها نرود. دوم اینکه ماکارونی تن ماهی خودش به سبب داشتن تن ماهی دارای روغن است و اگر شما هم روغن بیش از حد احتیاج به کار ببرید، غذا به طرز ناخوشایندی چرب می گردد.
- میزان زمان لازم برای پخت ماکارونی مهم است. برای دانستن زمان دقیق به دستور آماده سازی نوشته شده در پشت بسته بندی ماکارونی نگاه بیندازید. با همین کار ساده از عجله کردن و خام ماندن ماکارونی و از طرف دیگر، خمیری شدن آن جلوگیری می کنید.
- جهت رعایت نکات بهداشتی، حتما تن ماهی را از برندی معتبر تهیه نمایید.
- برای حفظ سلامت افراد، الزاما تن ماهی را به مدت 20 الی 30 دقیقه در آب جوش بجوشانید.
- دقت کنید زمانیکه تن ماهی را درون تابه ای که برای تهیه سس ماکارونی انتخاب شده است می ریزید، از حرارت ملایم استفاده کنید. اگر حرارت بیش از میزان باشد، محتویات و میزان آبی که درون تن ماهی واقع شده است شرایط پریدن روغن و خطر سوختگی را به همراه می آورد.
- برای داشتن ظاهر بهتر ماکارونی تن ماهی، بهتر است گوجه ها را له یا رنده نکنید. آنها را اسلایس کنید.
- در هنگام استفاده از فلفل دلمه ای، تخم های داخل آن را بیرون بکشید تا باعث تلخی ماکارونی نشوند. بعلاوه اگر از طعم شیرین غذا بیشتر لذت می برید، حتما از فلفل دلمه ای قرمز، زرد یا نارنجی استفاده نمایید.
- برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی، آن را به یکباره به ظرف سس اضافه نکنید. زیرا این کار باعث می گردد تا رب گوجه در قسمتی زیاد و در قسمت دیگر کم به خورد مواد برود. اگر هم تصمیم دارید که با هم زدن مداوم، رب را در همه جا پخش کنید، بدانید که دست آخر سس شما له شده و حالت خمیری به خود می گیرد. بنابراین در ظرفی جداگانه در آب جوش آن را از غلظت بیندازید و سپس آن را به ظرف اصلی منتقل کنید.
- برای طعم بهتر ماکارونی تن ماهی می توانید از قرص های عصاره مرغ یا گوشت و بعلاوه ادویه های میکس شده آماده استفاده کنید.
- به یاد داشته باشید که پاپریکا خاصیت رنگ دهی زیادی دارد. بنابراین طبیعتا مصرف رب گوجه را کاهش می دهد.
- اگر از بوی سیر تازه بیزار هستید (که امیدوارم اینطور نباشد)، می توانید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید. البته از خاصیت آن کاسته شده و طعم اصلی آن از بین می رود. برای برطرف این مشکل می توانید از دارچین سود ببرید. این ادویه عطر قوی داشته و به نوعی بوی سیر را تا حدودی خنثی می نماید.
- در استفاده از دارچین به یاد داشته باشید که آن را آخر از همه ادویه ها به کار ببرید. زیرا به سادگی می سوزد. بعلاوه در مصرف آن اعتدال را رعایت نمایید، زیرا باعث تیره رنگ شدن ماکارونی می گردد.
- هنگام تفت دادن قارچ ها، کمی آبلیمو روی آنها بریزید تا از سیاه شدن آنها هنگام سرخ شدن جلوگیری گردد.
کسی جا نمونه! برای دورهمی امشب ماکارونی تن ماهی داریم
مگر می گردد کسی ماکارونی را دوست نداشته باشد؟ این غذا همه چیزهای مجذوب کننده را با هم یکجا دارد. رنگ زیبا، عطر دلپذیر، طعم لذیذ، خواص فراوان. اصلا کسی هست که در مقابل خوردن آن مقاومت کند؟ این غذا فوق العاده است. حتما با طرز تهیه ماکارونی با گوشت و طرز تهیه ماکارونی با سویا از قبل آشنا هستید. امروز نیز کار را برای شما تمام کردیم و طرز تهیه ماکارونی تن ماهی را با تمام ریزه کاری هایش به تفصیل توضیح دادیم. وقت تعلل نیست! اگر شرایط درست کردن این غذای خوشمزه را ندارید، هم اکنون با وبلاگ انجمن ها فود و سفارش انلاین غذا، خانواده و دوستانتان را شگفت زده کنید. سر میز شام یاد ما باشید، چون ما سر میز نهار به یاد شما بودیم. نوش جان!
منبع: اسنپ فود