طرز تهیه قارچ شکم پر با فر و بدون فر
به گزارش وبلاگ انجمن ها، قارچ شکم پر غذایی لذیذ است که خیلی زود آماده می گردد و گاهی در مهمانی ها نقش پیش غذا را بازی می نماید. برای تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ نموده ، چند قارچ درشت و سالم را بشویید و پس از جدا کردن ساقه ها، داخل آن ها را خالی کنید. در ادامه، مخلوطی از پیاز تفت خورده، گوشت چرخ نموده، فلفل دلمه ای خرد شده و پیازچه آماده کنید. سپس، نمک و ادویه های لازم را در این مواد بریزید. حالا داخل قارچ ها را با مواد میانی پر کنید و روی هر کدام مقداری پنیر پیتزا و آویشن بریزید. در نهایت هم باید قارچ شکم پر در فر ، مایکروفر یا تابه پخته گردد.

در ادامه، جدول مشخصات غذایی قارچ شکم پر را با هم می بینیم:
قارچ شکم پر | |
تعداد نفرات | 4 تا 5 نفر |
زمان آماده سازی | حدود 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 10 دقیقه |
اندازه سختی | میانه |
طرز تهیه قارچ شکم پر
قارچ شکم پر یک فینگرفود خوشمزه و شیک است که با دستورهای متنوعی تهیه می گردد. برخی دوست دارند آن را با گوشت چرخ نموده درست نمایند و برخی طعم مرغ را ترجیح می دهند؛ البته نمونه های گیاهی این غذا هم واقعا لذیذ است. در ادامه، مواد لازم جزئیات تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ نموده را به صورت مرحله به مرحله با هم می بینیم:
مواد لازم برای طرز تهیه قارچ شکم پر
مواد اولیه برای تهیه این غذای لذیذ به صورت جدول زیر است:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
قارچ درشت | 10 عدد |
گوشت چرخ نموده | 150 گرم |
پیاز | 1 عدد |
پیازچه | 5 شاخه |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
سس کچاپ | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
کره یا روغن زیتون | به میزان لازم |
مراحل تهیه طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه
طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ نموده شامل مراحل زیر است:
مرحله اول
ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و ساقه آن ها را جدا کنید. سپس داخل قارچ ها را کمی خالی کنید و خرده های داخل آن را کنار بگذارید تا بعدا در مواد میانی از آن ها بهره ببرید.
مرحله دوم
پیاز و فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و ساقه های پیازچه ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. البته پیازچه در این دستور قابل حذف است و می توانید به جای آن از میزانی جعفری خرد شده بهره ببرید.
مرحله سوم
حالا تابه ای مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن میزانی روغن بریزید تا داغ گردد. در ادامه، پیاز خرد شده را اضافه کنید و وقتی تفت خورد و سبک شد، گوشت چرخ نموده را به تابه بیفزایید.
مرحله چهارم
صبر کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد، سپس فلفل دلمه ای خرد شده و پیازچه ها را هم اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم تفت دهید. در ادامه، خرده های به جامانده از قارچ را داخل تابه بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله از طرز تهیه قارچ شکم پر ، نمک، فلفل وبقیه ادویه ها را اضافه کنید. سپس نصف استکان آب داخل تابه بریزید و اجازه دهید مواد با هم بپزند و مزه ها به خورد هم بروند.
مرحله ششم
در همین فاصله، فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم گردد. حالا سینی فر را با کمی کره یا روغن زیتون چرب کنید و قارچ ها را روی آن بچینید.
مرحله هفتم
تا اینجای کار، مواد میانی قارچ ها هم آماده شده اند. داخل هر قارچ را با 1 قاشق غذاخوری از این مواد پر کنید و روی هر کدام، میزانی پنیر پیتزا و آویشن بریزید. حالا سینی فر را داخل دستگاه بگذارید و بین 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا قارچ ها بپزند و پنیر پیتزای روی آن ها آب گردد.
چند نکته مهم در طرز تهیه قارچ شکم پر
این قسمت مخصوص کسانی است که می خواهند یک قارچ شکم پر خوشمزه درست نمایند یا دستورهای دیگری برای تهیه آن را یاد بگیرند:
- دستور کلی قارچ شکم پر با مرغ هم به همین صورت است؛ اما برای مواد میانی باید از مخلوط تکه های کوچک مرغ با پیاز، خامه و اسفناج بهره ببرید. استفاده از ادویه ها هم سلیقه ای است، اما وجود آویشن، عطر و بوی خوبی به این غذا می دهد.
- دقت داشته باشید که حتما از قارچ های درشت، تازه و سالم بهره ببرید؛ زیرا بافت قارچ های کهنه در اثر حرارت تغییر شکل می دهد و غذا خراب می گردد.
- برای مواد میانی قارچ شکم پر با سوسیس ، از ترکیب پیاز، فلفل دلمه ای و سوسیس خرد شده بهره ببرید و اگر دوست داشتید، میزانی سس تند هم در مواد میانی بریزید.
- اگر می خواهید این غذا را به صورت کاملا گیاهی درست کنید، بافت داخلی و ساقه های قارچ ها را خرد کنید و با میزانی سیر، پیازچه، جعفری و ادویه تفت دهید. سپس، داخل قارچ ها را با این مواد پر کنید و روی آن ها کمی پنیر پیتزا بریزید.
- قارچ شکم پر با سیب زمینی سرخ شده و انواع سس های دلخواه قابل سرو است و می توانید در کنار آن سبزیجات دیگری مانند جعفری و گشنیز هم قرار دهید.
- برای طرز تهیه قارچ شکم پر بدون فر ، تابه ای مناسب را کمی چرب کنید و قارچ های شکم پر را داخل آن بچینید. سپس 1 قاشق غذاخوری آب داخل تابه بریزید و درب آن را ببندید تا قارچ ها با حرارت ملایم بپزند.
- یکی از ساده ترین روش های تهیه این غذا که وقت خیلی کمی می گیرد، تهیه قارچ شکم پر با پنیر پیتزا است. برای این کار باید داخل قارچ ها را با میزانی پنیر پیتزا یا پنیر موزارلای رنده شده پر کنید و پس از اضافه کردن ادویه های لازم، آن ها را برای چند دقیقه در فر، مایکروفر یا روی گاز بپزید.
- برای تهیه قارچ شکم پر در ماکروفر ، به راهنمای دستگاه مراجعه کنید و حواستان باشد که این غذا خیلی زود می پزد؛ پس زمان پخت را طولانی نکنید.
طعم قارچ شکم پر را با وبلاگ انجمن ها امتحان کنید…
در این مطلب، چند روش برای تهیه قارچ شکم پر را با هم دیدیدم، اما اگر وقت کافی ندارید، اصلا نگران نباشید و سری به وبلاگ انجمن ها بزنید. با سفارش آنلاین غذا از این سایت هم می توانید طعم این غذای لذیذ را امتحان کنید. حتی اگر بخواهید می توانید چند مدل مختلف قارچ شکم پر را سفارش دهید و تنوع بیشتری ایجاد کنید.
سوالات متداول
زمان و درجه حرارت پخت قارچ شکم پر با گوشت چرخ نموده در فر چقدر است؟
در یک رنج متداول، پخت این غذا چیزی بین 5 تا 10 دقیقه طول می کشد و حرارت فر باید روی 180 درجه سانتی گراد باشد.
برای تهیه قارچ شکم پر بدون فر چه کنیم؟
برای این کار، تابه ای را چرب کنید و قارچ ها را داخل آن بچینید. سپس، 1 قاشق آب اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا قارچ ها با حرارت ملایم بپزند و پنیر پیتزا آب گردد.
منبع: اسنپ فود