وا رفتن کتلت گوشت؛ دلایل و راه های جلوگیری از آن

به گزارش وبلاگ انجمن ها، طرز تهیه کتلت پیچیدگی زیادی ندارد. با این حال، وا رفتن کتلت گوشت موقع سرخ شدن ممکن است دردسرساز گردد. خوشبختانه می توانید این مشکل را با راهکارهای متنوعی مانند کنترل میزان درست مواد اولیه و نحوه سرخ کردن کتلت ها رفع کنید. به علاوه بعضی مواد غذایی مثل آرد نخودچی یا آرد سوخاری هم می توانند قوام خوبی به مایه کتلت بدهند. تفصیل این موارد و راهکارهای بیشتر را در خبرنگاران فود بخوانید.

وا رفتن کتلت گوشت؛ دلایل و راه های جلوگیری از آن

10 علت وا رفتن کتلت گوشت + جلوگیری از آن

در ادامه 10 علت مهم و شایع وا رفتن کتلت را آنالیز نموده ایم و در هر مورد راه چاره مناسب را ارائه داده ایم. با ما همراه باشید:

1. آب پیاز را بگیرید

آبدار بودن پیاز یکی از دلایل مهم وا رفتن کتلت گوشت است. بنابراین پس از رنده کردن پیاز، آب آن را بگیرید. سپس گوشت و بقیه مواد کتلت را خوب با پیاز رنده شده ورز دهید.

2. میزان پیاز را کنترل کنید

به طور معمول در طرز تهیه کتلت، به ازاء 250 گرم گوشت چرخ نموده، 1 عدد پیاز میانه کافی است و بیش از این میزان، باعث وا رفتن کتلت ها و بر هم خوردن تعادل مزه ها می گردد.

3. از سیب زمینی خنک بهره ببرید

مخلوط کردن سیب زمینی پخته شده داغ با مواد کتلت، یکی دیگر از دلایل وا رفتن کتلت گوشت است. بنابراین اگر در طرز تهیه کتلت از سیب زمینی پخته استفاده نموده اید، سیب زمینی ها را رنده کنید و اجازه دهید قدری خنک شوند.

4. بگذارید مواد کتلت استراحت نمایند

برای تهیه کتلت عجله نکنید و پس از ورز دادن مواد با هم، مایه خام کتلت را حداقل به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و مزه مواد به خورد هم برود. این کار در ایجاد بافت منسجم و یکدست برای کتلت ها بسیار مؤثر است.

5.میزان تخم مرغ را کنترل کنید

معمولا به ازاء 250 گرم گوشت چرخ نموده و 1 پیاز، 1 تا 2 عدد تخم مرغ کافی است. ابتدا یکی از تخم مرغ ها را داخل مایه کتلت بشکنید و هم بزنید؛ اگر احساس کردید مواد کتلت کمی سفت است، تخم مرغ دوم را هم اضافه کنید. در هر حال توجه داشته باشید که کم بودن تخم مرغ، به خصوص سفیده تخم مرغ، یکی از دلایل مهم وا رفتن کتلت است.

6. آرد سوخاری یا نخودچی را از قلم نیندازید

اگر احساس کردید مایه کتلت بیش از میزان شل شده است، کمی آرد نخودچی یا آرد سوخاری به آن بیفزایید تا مواد به قوام مناسبی برسد.

7. فوت و فن سرخ کردن کتلت را رعایت کنید

پس از آماده شدن مایه کتلت، مایه کتلت را با رعایت نکات زیر سرخ کنید:

  • تابه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و میزانی روغن سرخ کردنی داخل آن بریزید. صبر کنید تا روغن کاملا داغ گردد. سپس کتلت ها را یک به یک داخل تابه بریزید و درب تابه را هم باز بگذارید.
  • اگر در حین سرخ کردن کتلت ها، روی روغن لایه ای از کف تشکیل شد، با یاری یک قاشق بزرگ، کف را بگیرید و روغن تازه را جایگزین کنید.
  • در صورت تمایل میزانی زردچوبه در روغن بریزید تا عطر و طعم کتلت های شما بهتر گردد.

8. از نمک کافی بهره ببرید

شور شدن کتلت ها لطفی ندارد، اما کم نمک بودن مایه کتلت هم می تواند باعث وا رفتن کتلت ها گردد. بنابراین در استفاده از میزان مناسب نمک دقت کنید.

9. از سیب زمینی خام هم بهره ببرید

بهتر است سیب زمینی مورد استفاده در تهیه کتلت، خیلی پخته و له نباشد. برای این منظور میزانی سیب زمینی خام را با سیب زمینی آب پزشده مخلوط کنید و در مایه کتلت بریزید.

10. چاشنی های مناسب را از قلم نیاندازید

برای بهتر شدن طعم کتلت ها و جلوگیری از وا رفتن آن ها، میزانی ترشی یا آب لیمو به مایه کتلت بیفزایید. بعلاوه اضافه کردن میزانی زعفران دم نموده به مواد شامی یا کتلت، طعم، رنگ و عطر این غذا را بسیار بهتر می نماید.

کتلت های گرم و تازه را از وبلاگ انجمن ها سفارش دهید

در متن بالا راه چاره های جلوگیری از وا رفتن کتلت گوشت را به طور کامل برای شما شرح دادیم. حال، اگر به هر علتی وقت و امکانات لازم برای درست کردن کتلت را نداشته اما حسابی هوس این غذای خوشمزه را نموده اید، از وبلاگ انجمن ها فود یاری بگیرید. سفارش آنلاین غذا به شما امکان می دهد که انواع کتلت های دلخواه خود را با برترین کیفیت به صورت اینترنتی خریداری نموده و در محلی که مدنظرتان است، تحویل بگیرید.

سوالات متداول

چه اشکالی در استفاده از پیاز، باعث وا رفتن کتلت می گردد؟

نگرفتن آب پیاز رنده شده یا زیاد بودن پیازها باعث این مشکل می گردد.

نحوه صحیح استفاده از سیب زمینی پخته برای وا نرفتن کتلت چیست؟

سیب زمینی پخته و رنده شده باید حتما سرد گردد؛ پس از آن می توان آن را با بقیه مواد کتلت مخلوط کرد.

میزان تخم مرغ چه تاثیری در قوام کتلت دارد؟

کم بودن میزان تخم مرغ باعث وا رفتن کتلت گوشت هنگام سرخ کردن می گردد.

منبع: اسنپ فود

به "وا رفتن کتلت گوشت؛ دلایل و راه های جلوگیری از آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وا رفتن کتلت گوشت؛ دلایل و راه های جلوگیری از آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید