افزایش عرضه مرغ، قیمت گوشت را کاهش داد

به گزارش وبلاگ انجمن ها، خبرنگاران: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از کاهش قیمت گوشت قرمز ار ابتدای هفته اطلاع داد و گفت: افزایش عرضه مرغ و دام موجب کاهش قیمت ها شده است.

افزایش عرضه مرغ، قیمت گوشت را کاهش داد

به گزارش وبلاگ انجمن ها به نقل از ایلنا ،علی اصغر ملکی با تاکید بر اینکه قیمت گوشت قرمز از ابتدای هفته کاهشی است، اظهار کرد: معمولا در تعطیلات نوروز دامداران کمتر دام برای عرضه به می آورند و این موضوع قیمت گوشت قرمز را تا حدی بالا می برد.

وی ادامه داد: پس از سرانجام تعطیلات فرایند عرضه به مرور افزایش می یابد و به همان میزان قیمت گوشت نزولی می گردد.

ملکی با تاکید بر اینکه در آستانه فصل زایش های بهاره نیز هستیم، اضافه نمود: در ماه های اردیبهشت و خرداد با افزاش فراوری دام، بازار به سمت اشباء شدن می رود و بار دیگر بازار کاهش قیمت ها را تجربه می نماید.

به گفته وی؛ علاوه بر افزایش عرضه دام عامل دیگری نیز این روزها بر شروع فرایند کاهشی قیمت گوشت قرمز تاثیر گذار بوده است.

ملکی این عامل را افزایش عرضه مرغ بیان کرد که تا حدودی از فشار بر بازار مواد پروتئینی کاسته و قیمت ها را متعادل تر نموده است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از اعلام قیمت گوشت قرمز برای ماه رمضان خودداری نموده و دلیل آن را جلوگیری از التهاب در بازار مواد پروتئینی بیان کرد.

ملکی گفت: هر اعلام قیمتی می تواند فرایند طبیعی بازار را برهم بزند، به همین دلیل تا ثبات قیمت ها نباید اعلام نظر کرد.

وی معتقد است؛ از ابتدای هفته آینده بازار گوشت قرمز به ثبات و قیمت برای ماه رمضان تعیین خواهد شد.

منبع: اقتصادنیوز

به "افزایش عرضه مرغ، قیمت گوشت را کاهش داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش عرضه مرغ، قیمت گوشت را کاهش داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید